Шість головних новин України та світу на 19:00 22 серпня


Шість головних новин України та світу на 19:00 22 серпня

Дар’я Дугіна (скриншот з відео)

1. ГЕНШТАБ: РОСІЯНИ НАСТУПАЮТЬ У БІК МИКОЛАЄВА, МАЮТЬ ЧАСТКОВИЙ УСПІХ – КАРТА. Російські окупанти ведуть наступ на Миколаївському напрямку, маючи частковий успіх (докладніше).

2. ЗА ДЕНЬ В УКРАЇНІ ЗНИЩИЛИ ЧОТИРИ ЗАСОБИ ППО РОСІЯН, ЗОКРЕМА ЗРК С-300 І НЄБО-М. Минулої доби, 21 серпня, Сили оборони України знищили чотири засоби протиповітряної оборони російських окупантів (докладніше).

3. ВІРА У ПЕРЕМОГУ У ВІЙНІ – ГОЛОВНА ІДЕЯ, ЩО ОБ’ЄДНУЄ УКРАЇНЦІВ СЬОГОДНІ: ОПИТУВАННЯ. Понад дві третини українців – 72,5% – вважають перемогу у війні з Росією головною об’єднавчою ідеєю на сьогодні (докладніше).

4. УКРАЇНА ВТРАТИЛА У ВІЙНІ З РОСІЄЮ МАЙЖЕ 9000 ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ – ЗАЛУЖНИЙ. У війні з Росією загинули майже 9000 українських військовослужбовців (докладніше).

5. БАНКИ ВИМАГАЮТЬ ВІД ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ ОНОВИТИ ДАНІ ПРО МІСЦЕ ПРОЖИВАННЯ: УРЯД ПРОТИ. ПриватБанк почав вимагати від переселенців із Донецької та Луганської областей актуалізувати дані про місце проживання. Такі дії фінустанови в уряді назвали незаконними (докладніше).

6. ФСБ ЗВИНУВАЧУЄ У ПІДРИВІ ДУГІНОЇ УКРАЇНУ. ПОДОЛЯК ЗДИВУВАВСЯ, ЩО НЕ «ЗНАЙШЛИ» ШЕВРОН АЗОВА. Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував LIGA.net заяву ФСБ РФ про те, що за вбивством доньки російського пропагандиста Дар’ї Дугіної нібито стоять українські спецслужби. За словами Подоляка, дивно, що росіяни не «знайшли» на місці злочину шеврон Азова або візитівку Правого сектора (докладніше).

Читайте також головний текст дня: Розбір | Україна втратила майже третину валютних резервів. Вони й надалі скорочуються. Чим це загрожує

Джерело

Новости Украины