«Щодо термінів є відповіді». Зеленський розповів про чергове засідання Ставки


"Щодо термінів є відповіді". Зеленський розповів про чергове засідання Ставки

Володимир Зеленський (фото – ОП) доповнено

Президент Володимир Зеленський 29 травня провів Ставку верховного головнокомандувача та повідомив, що під час засідання були отримані відповіді «щодо термінів». Про це йдеться у повідомленні президента у соцмережах.

Читайте нас в Telegram: тільки важливі та перевірені новини

«Щойно завершив Ставку. Важливі питання. Важливі рішення. Головне – терміни. А найголовніше – щодо термінів є відповіді», – повідомив Зеленський.

Він розповів, що першим питанням на Ставці розглядали загальну оперативну ситуацію на фронті та ситуацію на окремих напрямках.

«Доповідали Залужний, Сирський, Тарнавський», – написав президент.

Друге питання, яке було порушено під час засідання, – комплектування нових наступальних бригад та забезпечення швидкої логістики.

Про це доповідали представники Міноборони, Мінінфраструктури та Мінстратегпрому. 

«Питання третє: нові контракти на постачання додаткових ракет, додаткові засоби протиповітряної оборони, аналіз роботи ППО за останні дні, оцінка завданих збитків», – повідомив президент.

Він додав, що за всіма пунктами ухвалено відповідні рішення.

ДОПОВНЕНО. У вечірньому відеозверненні Зеленський детальніше розповів про засідання Ставки і знову наголосив на термінах: «Це те, що максимально важливо. Терміни щодо того, як ми будемо рухатися. Будемо. Рішення ухвалені. Я дякую кожному солдату й сержанту, офіцеру й генералу, кожній бригаді, які підготувалися».

  • Раніше сьогодні повідомлялося, що командувач Сухопутних військ Олександр Сирський на Лиманському напрямку зустрівся з командирами частин і підрозділів, які виконують завдання на найбільш «гарячих точках» фронту, і повідомив, що «невдовзі відбудуться активні наступальні дії».

Читайте також: Підняти прапор над Кримом. Як і до чого готують Гвардію наступу

Джерело

Новости Украины