Сили оборони знищили чотири склади з боєприпасами на півдні: зведення з напрямку


Сили оборони знищили чотири склади з боєприпасами на півдні: зведення з напрямку

Війна в Україні (Фото: 93 ОМБр Холодний Яр)

Українські військові на півдні знищили чотири російські склади боєприпасів та шість цистерн з паливом на південному напрямку. Про це повідомляється у зведенні оперативного командування «Південь».

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини

Українські ракетники та артилерія виконали близько 150 вогневих завдань за добу. Було завдано одного авіаудару по скупченню сил і техніки ворога.

Підтверджено знищення восьми окупантів, двох танків, РСЗВ «Град», інженерної машини розгородження ІМР-1, дев’яти одиниць автобронетехеніки, чотирьох складів боєприпасів (у Баштанському та Бериславському районах), шести залізничних цистерн з паливом.

Також пошкоджено один танк, п’ять одиниць автобронетехніки, РСЗВ «Град», гаубиця Д-20. Втрати окупантів дорозвідуються.


Сили оборони знищили чотири склади з боєприпасами на півдні: зведення з напрямку

РФ продовжує оборонятися на півдні, намагається утримати рубежі, застосовує безпілотники, артилерію та авіацію. У Чорному морі – сім російських кораблів, на одному ракетоносії є вісім «Калібрів».

  • 24 жовтня в ОК «Південь» повідомляли, що українські військові готують умови для наступу. Просування уповільнюють дощі, каже міністр оборони Резніков.
  • Глава ГУР Кирило Буданов зазначив, що росіяни не тікають із Херсона, але можуть потрапити у ситуацію, як українські захисники у Маріуполі.

Читайте також: Су-30 росіян атакував південь Одеської області ракетами: всі «води» Х-59 збиті – військові

Джерело

Новости Украины