«Символ недієздатності». У Зеленського звернули увагу на росіянина у керівництві ООН


"Символ недієздатності". У Зеленського звернули увагу на росіянина у керівництві ООН

Михайло Подоляк (Фото: пресслужба Офісу президента)

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк звернув увагу на росіянина Володимира Воронкова, який керує однією зі структур ООН. Про це він написав у Twitter.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини

Подоляк заявив, що головою контртерористичного управління та заступником генерального секретаря ООН є росіянин Василь Воронков.

«Представник найбільшої терористичної організації займається контртероризмом. Що далі? Боротьбу з наркотрафіком очолить Ель Чапо? Чому ООН — символ недієздатності?», — запитав радник голови ОП.

  • Посол США при ООН Лінда Томас Грінфілд вважає, що Росія не хоче завершувати війну шляхом переговорів.
  • Подоляк заявляв, що, обстрілявши одеський торговий порт, Росія «навмисно завдала демонстративного і принизливого удару по репутації Туреччини та ООН», оскільки вони, згідно з підписаною в Стамбулі угодою, є гарантами безпеки транспортних зернових коридорів.
  • Нещодавно постійний представник України в ООН Сергій Кислиця відповів одному із засновників культового рок-гурту Pink Floyd Роджеру Уотерсу, який закликав президента США Джо Байдена «зупинити війну» Росії проти України, змусивши президента Володимира Зеленського здатися.

Читайте також: Генсек ООН: Людство відокремлює лише одне непорозуміння від ядерного знищення

Джерело

Новости Украины