Святослав Михайлюк: “Я вже мав летіти в Портленд, коли агент сказав, що мене обміняли в “Шарлотт”

Святослав Михайлюк: “Я вже мав летіти в Портленд, коли агент сказав, що мене обміняли в “Шарлотт”

Захисник збірної України Святослав Михайлюк розповів про підписання контракту з “Нікс”, а також про день на дедлайні, за який його спочатку обміняли в “Портленд”, а потім в “Шарлотт”.

“Я думав, що їду до Портленда. Мені зателефонував генеральний менеджер “Блейзерc”, сказав, що в команді будуть раді мене бачити. Я думав, що я туди їду, у мене за три години був літак і я вже мав вилітати, але потім зателефонував агент і сказав, що мене знову обміняли — в “Шарлотт”.

Два трейди за день? Мені було легше, адже це вже мій третій або четвертий обмін, я все розумію з іншої сторони бізнесу в НБА і розумію, що все може статися. Я ніколи про це не запарювався, але в цьому році особливо цей трейд в “Шарлотт” мені дуже-дуже допоміг.

Від частини сезону з “Нікс” у мене залишилсь позитивні враження, я багато чому навчився. Коли я йшов у команду, я розумів, що, можливо, грати не буду. Я готувався до сезону і розумів, що треба буде дуже-дуже багато працювати, адже ігрового часу в мене не буде. Але всі знають, що сезон триває 82 матчі — завжди треба бути готовим. Я тренувався і готувався до можливості, яка в мене з’явиться. Весь цей сезон я готувався до одного шансу, який в мене може з’явитись.

Виступ на Євробаскеті у складі збірної України допоміг мені підписати контракт, адже люди з “Нікс”приїжджали до Берліну (в Берліні проходив плей-оф Євробаскету — ред.) — там я зустрічався з представниками клубу. Було у мене ще пару варіантів, але, як я думаю, найкращий варіант для мене був піти в “Нікс”.

Джерело

Новости Украины