В окупованому Криму продовжили дію «високого рівня терористичної небезпеки»

В окупованому Криму продовжили дію "високого рівня терористичної небезпеки"

Фото: REUTERS/Stringer

Окупаційна влада Криму продовжила дію «високого («жовтого») рівня терористичної небезпеки» до 24 серпня. Про це так званий “голова” Сергій Аксьонов повідомив за кілька годин після вибухів на військовому аеродромі у селищі Новофедорівка у Сакському районі.

— Цей захід є виключно профілактичним, оскільки ситуація в регіоні перебуває під повним контролем виконавчих органів державної влади та органів місцевого самоврядування, — заявив Аксьонов у своєму Telegram-каналі.

«Жовтий» рівень терористичної небезпеки буде діяти на території Вірменська, Красноперекопська, Джанкойського та Красноперекопського районів. А також на об’єктах окупаційних “міністерств” транспорту, ЖКГ, охорони здоров’я, палива та енергетики, промислової політики, “комітету з водного господарства та меліорації”. 

«Високий («жовтий») рівень терористичної небезпеки» запровадили 11 квітня в окремих районах та містах окупованого Криму на 15 діб і неодноразово продовжували. 31 липня «жовтий» рівень терористичної небезпеки» ввели в Севастополі після атаки безпілотника на штаб Чорноморського флоту. З 24 лютого в окупованому Криму також діє «режим підвищеної готовності».

«Жовтий» – це другий рівень за встановленою шкалою. Усього їх три: підвищений – «синій», високий – «жовтий», і критичний – «червоний».

Джерело

Новости Украины