«Вагнерівцям» не вдається вийти з-під Бахмута, ЗСУ дуже сильно заважають цьому – Міноборони


"Вагнерівцям" не вдається вийти з-під Бахмута, ЗСУ дуже сильно заважають цьому – Міноборони

Ганна Маляр (Фото: Facebook Ганни Маляр)

Найманці російської терористичної організації Група Вагнера все ще не вийшли з-під Бахмута, і зараз у них чергова нова дата «виведення». Про це в ефірі телемарафону повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Читайте нас в Telegram: тільки важливі та перевірені новини

Журналіст нагадав, що ватажок Групи Вагнера Євген Пригожин 1 червня оголосив, що нібито виводить своїх окупантів із району Бахмута.

«Не вдається їм виконати свої обіцянки і плани. Станом на сьогодні певні підрозділи ще залишаються на Бахмутському напрямку. Варто сказати, що ми нещодавно зайняли панівні висоти довкола Бахмута, і наші Збройні Сили завдяки цьому порушують всі плани ворога і дуже сильно заважають йому реалізовувати такі плани», – сказала Маляр.

Вона зазначила, що «вагнерівці» перенесли дату виведення з 1 червня на 10 число.

  • 21 травня президент США Джо Байден сказав, що Росія втратила в боях за Бахмут 100 000 людей убитими та пораненими.
  • Пригожин заявив про виведення своїх бойовиків із Бахмута та передання вже окупованих територій підрозділам регулярної армії РФ. У ЗСУ заявили, що єдиною причиною такої ротації є суттєві втрати у лавах «вагнерівців».

Дивіться також: «Втрати в Бахмуті величезні». Сирський показав допит полоненого кримінального злочинця з Вагнера – відео

Джерело

Новости Украины