Відповідальність за смерть дочки Дугіна взяла Національна Республіканська Армія

Відповідальність за смерть дочки Дугіна взяла Національна Республіканська Армія

Фото: t.me/petrlundstrem

За смертю Дарії Дугіної (Платонової) стоїть Національна Республіканська Армія. Про це в ефірі свого YouTube-каналу » Утро Февраля » заявив колишній депутат Держдуми Ілля Пономарьов.

— Ця акція, як і багато інших акцій прямої дії на території Росії за останні місяці, реалізована Національною республіканською армією. Ми встановили зв’язок із її бійцями за допомогою нашого ресурсу «Роспартизан». Бійці НРА уповноважили мене зачитати їхній маніфест, – сказав він.

Далі Пономарьов зачитав заяву, опубліковану в телеграм-каналі « Роспартизан ». У ньому сказано, що бійці Національної Республіканської Армії — це російські активісти, військові та політики, які проти “паліїв війни, грабіжників та гнобителів народів Росії”.

У НРА заявили, що Путін буде «скинутий і знищений». Також своїми цілями для знищення Національна Республіканська Армія назвала чиновників уряду РФ та регіональних адміністрацій, бізнесменів-корупціонерів, пов’язаних із чиновниками, працівників силових структур, військові вантажі.

— Ми не атакуватимемо цивільні об’єкти та мирних громадян, і якщо путінські силовики робитимуть подібні провокації та приписуватимуть жертви нам – не вірте їм! — заявили в НРА.

Пономарьов розповів також, що в Україні з російськими військовими воюють Російський Добровольчий Корпус та Легіон Вільної Росії.

Toyota Land Cruiser 150 Prado вибухнув у Підмосков’ї в суботу близько 21.30 на Можайському шосе в районі селища Великі Вяземи. Дочка російського «філософа» Олександра Дугіна та пропагандистка поверталася з фестивалю «Традиція».

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк спростував причетність Києва до вибуху, оскільки Україна «не кримінальна і, тим більше, не терористична держава».

Джерело

Новости Украины