Вкрали, щоб потім подарувати: у Мелітополь завітав черговий благодійник

Украли, чтоб потом подарить: в Мелитополь пожаловал очередной благодетель

Минулого місяця гауляйтер Є. Балицький оголосив про те, що анексований Севастополь взяв шефство над окупованим Мелітополем та районом.

А днями в захоплене військами рф місто прибув губернатор Севастополя Михайло Развожаєв. Мета в нього, як і в усіх інших прихильників “руського миру”, одна – показати гарну картинку благополуччя на “звільнених” українських територіях та створити видимість бурхливої ​​діяльності. Мовляв, місцеві жителі активно підтримують окупаційну владу, за що рашисти всіляко допомагають населенню, даруючи їм найкраще життя, якого вони раніше не бачили.

Так, в одному з пропагандистських рашаЗМІ заявили про те, що Севастополь відновить покрівлі та спортзали, фасади та прилеглі території шкіл у Мелітополі та Костянтинівці, на проблеми яких, нібито, заплющувала очі українська влада. Але вже тут загарбників можна викрити на брехні. Адже місцеві жителі та численні гості регіону чудово знають, що влада не заплющувала очі ні на які проблеми громадян, останні роки благоустрій вевся посиленими темпами і, якби військові рф не вторглися на нашу землю, то 2022-го було б відремонтовано ще безліч об'єктів у місті та прилеглих селах.

Також прихильники "руського миру" прозвітували про те, що передали мелітопольцям продуктові набори, дитяче харчування та електричні плити. Але, знову ж таки, до “визволення” ні в чому цьому місцеві жителі не потребували – громадяни працювали і самі могли себе забезпечити, а малозахищені групи отримували допомогу від держави.

Електроплити – взагалі окрема історія, де невпинно піаряться рашисти. Окупанти знову вводять городян в оману, намагаючись навіяти їм, що "блакитне паливо" перестало надходити до будинків і квартир через перекриття Україною газу. Справжня причина полягає в тому, що ще на початку липня газопостачання припинилося через пошкодження магістрального газопроводу в результаті бойових дій.

Але й на цьому подарунки від анексованого Севастополя не закінчились. Псевдо-губернатор передав Мелітополю трактори, илосос та автовежу. Знову ж таки, вся ця комунальна техніка була в нашому місті. Була, доки колаборанти не вивезли її до Джанкою.

А тим часом Є. Балицький розповів, як проходитиме псевдо-референдум у Мелітополі.

Новости Украины