Власник Kia Sorento замінив двигун по гарантії дев’ять разів

Американець використав по повній додаткову 10-річну гарантію на свій Kia Sorento, яка коштувала 7000 доларів.

Власник Kia Sorento замінив двигун по гарантії дев'ять разів

Власник Kia Sorento 2012 року випуску відразу після покупки машини доплатив за розширену гарантію на десять років без обмеження пробігу. Нещодавно термін гарантійного обслуговування закінчився і як виявилося, за цей час кросовер проїхав 608 миль (близько мільйона кілометрів), а дилер замінив дев’ять двигунів і чотири трансмісії.

Про це розповів на Reddit механік дилерського центру Kia на околиці Міннеаполісу. За його словами, за час гарантійного обслуговування в цьому Sorento зробили 203 заміни моторної оливи, а також 20 промивань трансмісії. В середньому пробіг між замінами моторної оливи склав 2995 миль (4,8 тис. км), а між замінами двигунів — 67 562 миль (108,7 тис. км).

Коли гарантія закінчилася, власник позбувся кросовера через трейд-ін.

Власник Kia Sorento замінив двигун по гарантії дев'ять разів

Одометр Kia Sorento

Видання Carscoops з’ясувало, що життя цього автомобіля не було простим. Механік згадав про численні поломки елементів двигуна, в тому числі зламаний колінчастий вал. За словами джерела, лише одна заміна двигуна для розглянутого автомобіля коштує близько 4500 доларів, а за найскромнішими підрахунками за десять років господар заощадив завдяки гарантії близько 33 тисяч доларів.

Источник

Новости Украины