Внутрішні переселенці Бердянського району отримали обігрівачі — Новости Бердянска

Попереду – важка зима. Адже у зв‘язку з систематичними обстрілами критичної інфраструктури області існує ризик перебоїв у роботі централізованого теплопостачання. Тому з приходом холодів до Інформаційно-ресурсного центру Бердянського району почали звертатися не лише за продуктовими наборами, а і за обігрівачами…

Перед ІРЦ постали нові виклики, але, дякуючи благодійним фондам та міжнародним партнерам, сьогодні ІРЦ здатен закривати усі потреби ВПО, зокрема і у засобах обігріву.

Так, завдяки співпраці з міжнародною гуманітарною організацією «People in Need» (Чехія) та за підтримки ГО «ЙЕС», внутрішні переселенці Бердянського району отримали першу партію електроконвекторів.

Серед отримувачів – уразливі категорії населення: люди з обмеженими фізичними можливостями, особи з інвалідністю, а також багатодітні сім‘ї.

– В нашій сім‘ї троє дітей. Найменшому 6 місяців. І якщо для дорослих обіцяні 16 градусів в оселі більш-менш зручні, то для маленьких дітей це лютий холод! Тож обігрівач для нас просто життєво необхідний! Від щирого дякуємо за таку підтримку та допомогу, – ділиться багатодітна мати Тетяна.

Інформаційно-ресурсний центр Бердянського району в свою чергу дякує партнерам за співпрацю та підтримку

Разом до перемоги

Источник

Новости Украины