Вздовж траси у Чернігівській області «мисливці за металом» зрізали 40 дорожніх знаків

Рівно 40 кілометрових знаків разом зі стійками зрізали невідомі особи на дорозі Н-07 Київ – Суми — Юнаківка в межах Чернігівської області, повідомили у Службі автомобільних доріг.

Збитки, які вандали завдали дорожньому господарству, складають понад 40 тисяч гривень (вартість знаків, стійок, робіт зі встановлення та бетонування).

Нові кілометрові покажчики були встановлені у січні 2020 року по всій протяжності ділянки дороги Н-07 по Чернігівській області ( від 35-го до 179 кілометра дороги). Зникнення дорожніх знаків інспектори Служби автомобільних доріг у Чернігівській області зафіксували у травні. Від 40 знаків залишились лише «пеньки».

Сас від часу Служба фіксує поодинокі випадки зникнення засобів організації дорожнього руху. Але цього разу вздовж траси масовий «знакоповал» організували крадії зі спеціальним обладнанням для різки по металу.

Вони викрали 24 знаки зі стійками у Бобровицькому районі, 13 – у Прилуцькому та 3 – у Срібнянському.

Працівники дорожньої галузі звернулися до всіх свідомих громадян: якщо ви стали свідком таких дій – не залишайтеся байдужими і зателефонуйте на гарячу лінію Служби автомобільних доріг у Чернігівській області: (0462) 66-18-93 або (095) 271-43-74. Інформацію з фото та відео також можна надіслати на електронну адресу [email protected] або ж сторінку у Фейсбуці.

Источник

Новости Украины