У Херсоні одна з лікарень «забита» пораненими і вбитими окупантами: привезли КамАЗом – ЗМІ

В Херсоне одна из больниц "забита" ранеными и убитыми оккупантами: привезли КамАЗом – СМИ

В одній із лікарень тимчасово окупованого Херсона загарбники призупинили прийом пацієнтів. Усе через те, що туди привезли цілий КамАЗ поранених і вбитих російських військових.

Причому і "200-х", і непритомних "300-х" окупантів просто відправляли в морг. Про це повідомляє "24 канал" із посиланням на джерела у розвідці.

За їхніми словами, йдеться про Херсонську міську клінічну лікарню імені Афанасія й Ольги Тропіних. Там прийом пацієнтів призупинили на декілька годин. 

"До лікарні привезли цілий КамАЗ російських окупантів. Подекуди їх вивантажували буквально лопатами. Разом із пораненими, з військової вантажівки діставали й загиблих", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що загарбників, які подавали ознаки життя, відправляли у травмпункт.

КамАЗ поранених і мертвих окупантів привезли до лікарні імені Тропіних у Херсоні

Окрім того, було декілька моторошних моментів, коли лікарі несли тіло ще живого військового, "однак помічали, що переплутали відірвані ноги й після цього міняли кінцівки з інших нош".

До того ж загиблих і військових РФ, які були непритомними, одразу відправляли в морг.

Як повідомляв OBOZREVATEL, загальні втрати живої сили армії РФ у війні проти України сягнули 47 900 осіб. За добу 30 серпня ЗСУ ліквідували на фронті 350 окупантів і знищили їхніх 20 танків ворога.

Зокрема, напередодні захисники влаштували загарбникам "пекло" на півдні. Там було "демілітаризовано" 117 російських військових, понад 30 одиниць техніки та чотири склади боєприпасів ворога.

Джерело: https://war.obozrevatel.com

Новости Украины