У Херсоні військові РФ та співробітники ФСБ влаштували смертельну перестрілку

В Херсоне военные РФ и сотрудники ФСБ устроили смертельную перестрелку

Конфлікт між російськими військовими та співробітниками ФСБ у кафе окупованого Херсона закінчився смертельною перестрілкою. Про це повідомляє видання Yahoo News з посиланням на звіт, підготовлений Військовим слідчим відділом Слідкому РФ з Чорноморського флоту.

Перестрілка сталася ще 19 червня, але документи про це спливли лише у серпні. Внаслідок інциденту троє загинули, ще двоє поранені.

У повідомленні сказано, що четверо співробітників ФСБ увійшли до кафе і виявили там двох контрактників, які "бездіяльно проводили час, розпиваючи спиртні напої".

Співробітники ФСБ зробили їм зауваження. У відповідь один із контрактників дістав пістолет і вистрілив у підлогу. Між ними виникла суперечка, інший контрактник відкрив стрілянину з АК-74 по силовиках, ті відкрили вогонь у відповідь.

Двоє співробітників ФСБ та один контрактник загинули на місці. Ще двох госпіталізовано з "пораненнями різного ступеня тяжкості" до Севастополя.

Четвертий співробітник спецслужби втік з місця злочину.

https://ua.korrespondent.net/ukraine/4511728-u-khersoni-viiskovi-rf-ta-spivrobitnyky-fsb-vlashtuvaly-smertelnu-perestrilku

 

 

Новости Украины