У Житомирському районі втопилась маленька дитина

12 квітня 2020 року до правоохоронців звернулась жителька с. Покостівки із повідомленням про зникнення її онука. За її словами хлопчик грався у дворі будинку, але в якийсь момент опинився без нагляду дорослих і зник. 

У ході кримінального провадження, розпочатого за фактом безвісного зникнення, встановлено, що у родині жителів с. Покостівки виховувалось троє дітей, віком 11, 9 та 2,5 років. Сім’я добропорядна та не потрапляла у поле зору соціальних служб чи правоохоронців.

Того дня, близько 19:00 години, родина знаходились у будинку родички неподалік свого місця проживання. Діти грали на дворі, а дорослі розмовляли у веранді. За словами мами хлопчика, він залишився без нагляду упродовж часу не більше 5 хвилин.

Виявивши його відсутність, дорослі відразу кинулись на пошуки, оглянули довколишню місцевість, найближчі будинки, посадку, яр, поле, але дитину не знайшли. Рідні зниклого звернулись за допомогою до місцевої громади та поліції.

«Спільні групи поліцейських, мешканців села, рятувальників та егерів упродовж ночі працювали у пошуках дитини. Перевіряли хати-пустки, горища, сараї, сінники, прилеглу територію у радіусі кількох кілометрів, але, на жаль, пошуки не принесли бажаного результату», — розповідає заступник начальника ГУНП області Артем Лисогор.

Уранці 13 квітня тіло дитини знайшли у водоймі неподалік двору, де хлопчик грався. 

зникла дитина пошук дитини поліція житомирська область

Источник

Новости Украины