У Києві знайшли застреленим народного депутата від Чернігівської області

У столиці знайшли мертвим з простреленою головою народного депутата 8 та 9 скликань Валерія Давиденка.

Неназваний співрозмовник видання у правоохоронних органах повідомив, що поряд з тілом знайшли зброю. Наразі на місце події вже прибули правоохоронці, які з’ясовують деталі інциденту.

Попередня версія — самогубство. Тіло нардепа знайшли у його особистій приймальні на вулиці Велика Васильківська о 18:30 у суботу, 23 травня. Тіло знайшла прибиральниця.

Пізніше інформацію підтвердив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

«На місці працює слідчо-оперативна група поліції. Проводиться комплекс невідкладних слідчих і оперативних заходів щодо з’ясування обставин загибелі народного депутата від Чернігівщини.

У тому числі знімаються записи з численних камер спостереження, що у великій кількості розташовані поблизу місця події. Поліцією і прокуратурою будуть перевірятися всі можливі версії трагедії, що сталася», – написав Антон Геращенко на сторінці уФейсбук.

Валерій Давиденко у 2019 році був обраний до парламенту 9 скликання як безпартійний самовисуванець у 208 окрузі на Чернігівщині. До того, у 2014 році він також переміг на тому самому окрузі, представляючи партію «Заступ».

У грудні 2019 року став членом депутатської групи «Довіра». Працював у Комітеті з питань економічного розвитку.

Источник

Новости Украины