У Мелітополі окупанти забрехалися – поширюють фейки про старт виплат пенсій у рублях

В Мелитополе оккупанты заврались – распространяют фейки о старте выплат пенсий в рублях

Окупанти видали людям російські пенсії. Саме таку нісенітницю поширюють фейкові керівники «звільненого» Мелітополя у своїх пропагандистських ТГ-каналах.

Російські фашисти, які захопили південь України, продовжують спроби заслужити лояльність населення. Пенсії пенсіонерам окупанти обіцяли виплачувати з 1 липня, але, щось не зрослося. А спроби схилити населення на свій бік у рамках підготовки до референдуму рашисти не лишають.

Днями в окупаційних тг-каналах окупанти прозвітували про те, що в Мелітополі з 1 липня почалася виплата пенсій у розмірі 10 тисяч рублів. Насправді все з точністю до навпаки.

Гауляйтер Балицький напередодні під час візиту до окупованого Мелітополя Заступника голови Уряду РФ Марата Хуснулліна збрехав, що в Мелітополі "активно сплачуються пенсії та соціальні виплати".

Насправді, у Мелітополі були одноразові виплати, після яких пенсіонерам сказали "на більше не розраховуйте" та нескінченні складання "списків" на чергу отримання пенсії. Варто сказати, що ці списки для загарбників сьогодні набагато важливіше з огляду на майбутній "референдум".

У результаті казки Балицького про старт пенсійних виплат так і залишилися марними обіцянками. Гауляйтер відверто перегнув палицю і наступного ж дня поспішив як виправдання видати на-гора новину про перші пенсії в рублях.

Новости Украины