У Мелітополі підірвали колаборанта Ткача, який возив окупантів на фронт – джерело


У Мелітополі підірвали колаборанта Ткача, який возив окупантів на фронт – джерело

Вибух у Мелітополі (фото – Telegram Володимир Рогов)

У тимчасово окупованому Мелітополі сьогодні підірвали колаборанта Івана Ткача, який працював на росіян у їхній окупаційній адміністрації та організовував перекидання залізницею російських військових до лінії фронту. Про це LIGA.net повідомило джерело в СБУ.

Читайте нас в Telegram: тільки важливі та перевірені новини

За його інформацією, Ткач з початку вересня 2022 року працює на посаді директора «Муніципального унітарного підприємства «Міський транспорт» воєнно-цивільної адміністрації м. Мелітополь».

З початку березня 2022 року, за інформацією джерела у спецслужбі, Ткач ініціативно зайнявся організацією міських пасажирських перевезень під керівництвом іншого колаборанта Сергія Золотарьова.

Співрозмовник LIGA.net повідомив, що Ткач налагодив транспортне сполучення з тимчасово окупованим Кримом і непідконтрольними уряду районами Донеччини та Луганщини, про що відкрито повідомляв у пропагандистських відео.

«Використовуючи підпорядкований йому рухомий склад, займався організацією переміщення особового складу зс рф з Донеччини, Херсонщини та ТОТ АР Крим до Запоріжчини та назад. Залучивши рухомий склад «МУП «Городской транспорт», організовував перевезення найманців ПВК «Вагнер» до лінії бойового зіткнення на Запоріжчині», – повідомило джерело.

  • Сьогодні близько 17:40 у Мелітополі підірвали автомобіль. Російська окупаційна адміністрація повідомила, що постраждалий під час вибуху «керівник муніципального транспортного підприємства» Ігор Ткач помер у лікарні.

Читайте також: У РФ повідомляють, що в Новій Каховці підірвали колаборанта. Раніше він уже «вмирав»

Джерело

Новости Украины