У Мелітополі в школу заселили вояк розгвардії — очікують на теракти

В Мелитополе в школе поселили росгвардейцев - ожидают теракты

У Мелітополі 1 вересня у 6-ти школах міста заняття так і не розпочнуться. Це пов'язано з тим, що ці навчальні заклади росармія використовує у своїх військових цілях.

Так, у школі №14 на вулиці Гризодубовій знаходиться особовий склад росгвардії. Як повідомляють місцеві жителі, майже всі вояки пенсійного віку. Кажуть, що приїхали із Ростова.

Всі гарні меблі зі школи вивезли, а завезли старі парти та стільці. Навчатимуться у школі учні 5-9 класів. І в цьому ж приміщені житимуть військові як охорона.   — Їм завезли синю форму, як у поліції, сухпайки. Військові кажуть, що охоронятимуть місяць, бо чекають терактів у школах міста, — розповідають мелітопольці.

Більше того, 7 вересня саме до цієї школи запрошують прийти місцевих мешканців на псевдо-референдум.

Буквально через дорогу на цій же вулиці росташована школа №15 – одна з найсучасніших у місті. Дітям на початку літа рекомендували з 14-ї школи перейти до 15-ї.

Раніше ми повідомляли, що казарму рашисти розмістили і в ліцеї №5.

До речі, біля кожної школи та дитячого садка тепер в Мелітополі стоять озброєні російські військові. За новими правилами батьків тепер не пускатимуть до навчальних закладів. На батьківських зборах вчителі-колаборанти вже повідомили, що забрати дитину можна лише у дворі, пред'явивши паспорт та свідоцтво про народження.

 

Новости Украины