У Росії на війну проти України набирають під виглядом охорони важливих об’єктів – Генштаб


У Росії на війну проти України набирають під виглядом охорони важливих об'єктів – Генштаб

Армія Росії (ілюстративне фото — МО РФ)

У зв’язку з нестачею людських ресурсів для відправлення на війну в Україні, на території Росії тривають заходи так званої внутрішньої самомобілізації. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини

За даними Генштабу, у Курській області росіян набирають нібито у підрозділи матеріально-технічного забезпечення, а в Нижегородській області – під виглядом співробітників організації «Атомоохорона», нібито у підрозділи охорони важливих об’єктів.

Кандидати, які підписали контракт, проходять тижневий курс стрілецької підготовки та вирушають на поповнення до зони бойових дій, повідомляє Генштаб.

На тимчасово окупованій території Луганської області, зокрема у Біловодському районі, оголошено новий набір «підрозділів МВС». Після значних втрат у боях більшість штатних співробітників втекли чи дезертували на територію РФ.

  • Раніше канал прихильників російського опозиціонера Олексія Навального «Популярна політика» опублікував відео, як «кухар Путіна» Євген Пригожин, який вважається власником ПВК Вагнера, особисто вербує ув’язнених для участі у війні проти України

Джерело

Новости Украины