У Вінниці жінка вкрала іграшки, які небайдужі приносили до місця загибелі дітей від російської ракети. Відео

В Виннице женщина украла игрушки, которые неравнодушные приносили к месту гибели детей от российской ракеты. Видео

У Вінниці жінка вкрала іграшки, які небайдужі громадяни принесли на місце загибелі дітей від російської ракети 14 липня. Зловмисниця озвучувала якісь недолугі відмовки, після чого склала все у вузол і спокійно пішла.

Відповідне відео поширили у мережі. На заклики перехожих до її совісті цинічна вінничанка просто відмахнулась, лише назвала загиблих під час теракту "байстрюками, циганами й татарами".

 

У поліції області вже відреагували на інцидент і зареєстрували факт крадіжки, повідомляє ТСН. За словами місцевих, у жінки начебто є власна дитина, а сама вона працює двірником. 

Нагадаємо: 14 липня у Вінниці російські ракети вибухнули просто у центрі міста приблизно об 11 годині ранку. Вони влучили в парковку біля багатоповерхового Будинку побуту. Також зруйнували Будинок офіцерів неподалік, медичну клініку "Нейромед", пошкодили житлові будинки, церкву.

Серед загиблих – жінки, діти, звичайні мирні люди, які працювали, прийшли до медичного центру на консультацію, готувалися до концерту. Всього загинуло 23 людини, із них троє – діти: 4-річна дівчинка та двоє хлопчиків – 7 та 8 років.

https://news.obozrevatel.com/ukr/society/v-vinnitsi-zhinka-vkrala-igrashki-yaki-nebajduzhi-prinosili-do-mistsya-zagibeli-ditej-vid-rosijskoi-raketi-video.htm

 

 

Новости Украины