Усі жертви розстрілу на Житомирщині були АТОвцями

Семеро жертв кривавого розстрілу були добровольцями. Про це повідомляє ТСН.ua.

Алла Ващенко, керівниця пресслужби поліції Житомирської області прокоментувала подію:

Усі загиблі – це учасники АТО, добровольці віком від 1990 р.н. наймолодший та 1970 р.н. найстарший. Усі вони мешканці Києва. Їх було восьмеро – приїхали вони з метою відпочинку ще 21 травня о 5 ранку. Один з них, який залишився живим та викликав поліцію, не постраждав. Наразі чоловік співпрацює з поліцією та надає свідчення.

Нагадаємо, 22 травня близько 1:00 ночі у селі Новоселиця Попільнянського району біля приватних ставків місцевий мешканець, орендар, під час конфліктної ситуації з відпочивальниками розстріляв їх із рушниці, внаслідок чого смертельні вогнепальні поранення отримали сім осіб.

Йдеться про бійців батальйону імені Кульчицького Владислава Мамаченка та Андрія Москальця (на прізвисько «Мальок»/»Бородатий»), приписаного до гостомельської військової частини №3018 НГУ Віталія Вульчина, двох воїнів із позивними «Фін» та «Скандер» (він же «Український татарин»), а також київського волонтера Романа Ханенка «Гець») та працівника Київського Національного авіаційного університету Олександра Білоуса».

розстріл людей ато добровольці житомирська область

Источник

Новости Украины