Увечері ППО збила ракету під Миколаєвом. Росіяни вдарили по Краматорську та Запоріжжю


Увечері ППО збила ракету під Миколаєвом. Росіяни вдарили по Краматорську та Запоріжжю

Пуск ракети С-300 (Ілюстративний скриншот) доповнено

Увечері 12 серпня українські сили протиповітряної оборони збили ракету під Миколаєвом. Також відомо про приліт по Краматорську, а по Запоріжжю росіяни вдарили п’ятьма снарядами.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини

Глава Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім повідомив, що ППО збила ракету над селом Доманівка, яке знаходиться за 133 км на північний захід від Миколаєва.

Мер Краматорська Олександр Гончаренко повідомив про удар по приватному сектору міста. За попередньою інформацією, є жертви.

Також увечері було чути вибухи у Запоріжжі, після чого у місті оголосили повітряну тривогу. Голова Запорізької ОВА Олександр Старух повідомив, що близько 19:15 ворог завдав удару по місту Запоріжжя п’ятьма снарядами. Зруйновано об’єкти інфраструктури у Шевченківському районі, почалася пожежа. Поки що відомо про одну поранену жінку.

ДОПОВНЕНО О 20:25. Голова Донецької ОВА Павло Кириленко заявив, що достеменно відомо про двох загиблих і 13 поранених цивільних у результаті удару по Краматорську. Обстрілом пошкоджено щонайменше 20 будинків, зайнялася пожежа у приватному секторі.

  • Вночі 12 серпня російські окупанти обстріляли Харків, у місті пролунало п’ять вибухів.

Джерело

Новости Украины