З фейкового голови Якимівки запитали за вугілля

С фейкового главы Акимовки спросили за уголь

Відповідати на конкретні питання місцевих жителів – це не кавуни на камеру їсти. Псевдо голові Якимівської адміністрації Максиму Зубарєву довелося відповідати на незручні питання.

На зустрічі з мешканцями села Чорноземного, що в Якимівському районі, першим та головним питанням стало вугілля. Опалювальний сезон на носі, як фейкова влада збирається не словом, а ділом, допомагати простим людям, незрозуміло.

На даний момент тонна вугілля коштує на захоплених територіях 13 тисяч гривень. Сума, прямо скажемо, не підйомна більшості селян. Проте Зубарєв порекомендував мешканцям Чорноземного вугілля не купувати. Мовляв, зовсім скоро, налагодиться постачання якісного та доступного вугілля із Луганської та Донецької областей. Добре, хоч фейковий чиновник газ не пообіцяв, і дякую.

На цій же зустрічі нова зірка Рен-ТВ (все той же Забарєв) розійшовся не на жарт і пообіцяв жителям Чорноземного, що найближчим часом на території Якимівського району розпочнеться капітальний ремонт доріг. Навіть на рашистському паблику зазначається, що Зубарєву ніхто не повірив.

Після зустрічі, на якій було ще багато марнослів'я про оформлення громадянства, комунальні тарифи та референдум, жителі Чорноземного розійшлися по будинках з похмурими головами — підняти голову заважав обсяг локшини на вухах. А Максим Юрійович вирушив у свої справи. Сподіваємося, за вугіллям у Донецьк та Луганськ…

Новости Украины