Загинула жінка, серед поранених – дитина: війська РФ знову обстріляли Харківщину. Фото

Погибла женщина, среди раненых – ребенок: войска РФ снова обстреляли Харьковщину. Фото

Ворог не припиняє завдавати ударів по мирних містах і селах України, під постійними обстрілами окупантів залишається Харківщина. У п'ятницю, 12 серпня, російські війська обстріляли Богодухівський район, загинула людина, ще троє поранені, серед них – дитина.

Про це повідомила Харківська обласна прокуратура в Telegram та оприлюднила фото з місця обстрілу (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

За попередніми даними, загарбники обстріляли мирних жителів із ракетних систем залпового вогню "Ураган" з окупованої території.

Як ідеться в повідомленні прокуратури, близько 7:30 російські війська обстріляли село Баранівка Богодухівського району. Внаслідок обстрілу загинула 50-річна жінка та отримав поранення чоловік 28 років.

Через кілька годин ворог продовжив обстрілювати Богодухівщину з артилерії. Під вогнем окупантів опинилось селище Золочів. Унаслідок обстрілу отримав поранення 13-річний хлопчик та 83-річна жінка. Крім того, пошкоджено два житлових будинки.

 

"Наразі проводяться першочергові слідчі дії. Надалі матеріали кримінального провадження буде передано за підслідністю до Управління СБУ Харківщини", – йдеться в повідомленні  Харківської облпрокуратури.

Зазначається, що обидва кримінальні провадження відкрито за фактом порушення законів і звичаїв війни (ст. 438 КК України).

https://war.obozrevatel.com/ukr/zaginula-zhinka-sered-poranenih-ditina-vijska-rf-znovu-obstrilyali-harkivschinu-foto.htm

 

 

Новости Украины