Запорізьких чиновників внесли в базу Миротворця, як мародерів

Запорожских чиновников внесли в базу Миротворца, как мародеров

Запорізьких чиновників, яких підозрюють у розкраданні 22 морських контейнерів, 389 залізничних вагонів й 220 вантажних автомобілів з гуманітарною допомогою, внесли до бази «Миротворець».

В базі відтепер Симонова Катерина, Злата Некрасова, Анатолій Васюк, Олександр Старух, Анатолій Куртєв та Віктор Щербина.

«У змові з групою чиновників Військово-цивільної адміністрації Запоріжжя, під час війни з російсько-фашистськими загарбниками, користуючись службовим становищем, займалася розграбуванням гуманітарної допомоги, зокрема міжнародної», — зазначають на сайті.

На своїх сторінках у соцмережах підозрювані, в яких НАБУ проводило обшуки минулого тижня й виявила незареєстровану зброю, наркотики й велику кількість грошей, продовжують коментувати ці обшуки.

Наразі представники Запорізької влади, звинувачені у розкраданні гуманітарної допомоги, з'явилися у базі Центру дослідження ознак злочинів проти національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку "Миротворець". 

Зокрема, у профілі у Старуха написано так: "У змові з групою чиновників, під час війни з російсько-фашистськими загарбниками, користуючись службовим становищем, сприяв розграбуванню гуманітарної допомоги, зокрема міжнародної". 

У Куртева, Симонової, Васюка схоже формулювання: "У змові з групою чиновників Військово-цивільної адміністрації Запоріжжя, під час війни з російсько-фашистськими загарбниками, користуючись службовим становищем, займалася розграбуванням гуманітарної допомоги, зокрема міжнародної".

Фото1Фото2Фото3Фото4Фото5

Новости Украины