Зеленський потрапив у аварію в Києві: президент «обійшовся без серйозних ушкоджень»


Зеленський потрапив у аварію в Києві: президент "обійшовся без серйозних ушкоджень"

Володимир Зеленський (скриншот)

15 вересня після опівночі автомобіль президента Володимира Зеленського потрапив у дорожньо-транспортну пригоду в Києві: у глави держави «серйозних ушкоджень не виявлено», повідомив у Facebook його прессекретар Сергій Нікіфоров.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини

«Сталося зіткнення легковика з автівкою президента та машинами супроводу. <…> Президента оглянув лікар, серйозних пошкоджень не виявлено», – описав ситуацію представник глави держави.

За словами Нікіфорова, медики, які супроводжували Зеленського, надали водію легкового автомобіля невідкладну допомогу і передали кареті швидкої допомоги.

Читайте також: «Читайте по губах…» Зеленський звернувся до РФ після російського теракту на ТЕЦ-5 Харкова

Обставини ДТП з’ясують правоохоронці, наголосив він.

Чому сталася така ситуація, де саме, та інші обставини події поки що невідомі.

  • 14 вересня 2022 року Зеленський приїхав у звільнений від російських окупантів Ізюм у Харківській області. Президент пройшовся містом та нагородив військових.
  • Приїзд глави держави до міста за кілька кілометрів від передової викликав істерику у російських пропагандистських ЗМІ та «військкорів» РФ, які закликають вбивати українців і влаштувати гуманітарну катастрофу на території країни.
  • Надвечір 14 вересня РФ завдала масованого ракетного удару по греблі Карачунівського водосховища у Кривому Розі з метою затопити частину міста та позбавити людей питної води. Влада попереджає про підвищення рівня води в Інгульці. Можлива евакуація.
  • Зеленський пообіцяв окупантам «справедливу відплату» за удар по його рідному місту.

Джерело

Новости Украины