Зеленський: Прапор України вже в Лимані, там немає більше жодного сліду від «референдуму»

Зеленський: Прапор України вже в Лимані, там немає більше жодного сліду від "референдуму"

Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Президент Володимир Зеленський підтвердив, що український прапор уже у Лимані на Донеччині. Там ще продовжуються бойові дії. Про це Зеленський заявив під час свого вечірнього звернення до співгромадян.

Президент заявив, що за цей тиждень українських прапорів на Донбасі побільшало, а за тиждень стане ще більше. І на цьому Україна не зупиниться, запевнив він, і обов’язково поверне усі свої законні землі.

— Український поступ триватиме. Український прапор уже в Лимані на Донеччині. Там ще продовжуються бойові дії. Але там уже немає й сліду від якогось псевдореферендуму. Для України це логічно. А для ворога таких нестиковок буде все більше і більше. Україна поверне своє. І Сході, і Півдні. І те, що намагалися анексувати зараз, і Крим, який називають анексованим з 2014 року. Скрізь буде наш прапор, – запевнив глава держави.

Президент розповів, що росіяни на Донбасі влаштували справжній фарс, який хотіли подати як «референдум». Вони водили автоматників по будинках, носили папірці, пропагандисти все знімали у тій частині Донбасу, яку вони контролювали. Але головне, наголосив він, що зараз там знову височить український прапор.

Вдень 1 жовтня речник Східного угрупування ЗСУ Сергій Черевий підтвердив, що бійці Збройних сил України увійшли до Лимана (Донецька область). Раніше у мережі поширилося відео, на якому захисники підняли український прапор на в’їзді до Лиману.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

Джерело

Новости Украины