ЗМІ: Коломойського обшукали на курорті Буковель у справі «Укрнафти»

ЗМІ: Коломойського обшукали на курорті Буковель у справі «Укрнафти»

Фото: джерела УП

Детективи НАБУ вилучили у Ігоря Коломойського документи та гаджет. За даними ZN.UA, обшук провели о п’ятій ранку за місцем його проживання на курорті Буковель, розповіли свідки подій. 

Джерела видання в НАБУ факт обшука підтвердили. При цьому підкреслили, що це, чи не вперше на їхній пам’яті, був обшук, про який нікого не попереджали. Обшук стосувався справи про заволодіння майном і коштами компанії «Укрнафта» на майже 13 млрд грн в цінах 2015 року. Коломойський поки не проходить у цій справі як обвинувачений, підозра йому не оголошувалася. Але він є співвласником «Укрнафти», де днями прокурорами САП та детективами НАБУ було оголошено підозри щодо фінансових махінацій.

Сам Коломойський на запитання УП, чи правда, що НАБУ провели у нього обшуки, відповів: «Не чув». За даними журналістів, ще тиждень тому Ігор Коломойський був у Буковелі.

2 вересня НАБУ повідомило про підозри вісьмом особам з «Укрнафти»: колишньому голові правління «Укрнафти», ексзаступниці керівника управління, колишній керівниці відділу та ексдиректорам п’яти комерційних підприємств. 

Джерело

Новости Украины