19-річний тенісист з Великої Британії втратив свідомість прямо під час матчу у Маямі

Джек Дрейпер
/ Getty Images

У четвер, 25 березня, британський тенісист Джек Дрейпер дебютував на турнірі ATP у Маямі (США). Британець не зумів дограти матч до кінця через сонячний удар.

Джерело:

Eurosport

Неприємний дебют

Джей Дрейпер отримав від організаторів турніру у Маямі wildcard. У стартовому матчі змагань британець вийшов на корт проти представника Казахстану Михаїла Кукушкіна.

Оце так Українець Сачко несподівано вибив земляка Стаховського з 1/8 фіналу у Швейцарії

Вже за рахунку 5:6 у першому сеті британський тенісист взяв медичний тайм-аут, щоб виміряти тиск. Після консультації з медиками 19-річний тенісист вирішив продовжувати поєдинок. Але вже у брейк-пойнті намагався дістати м’яч та звалився на корт. Медики, які були неподалік, миттєво підбігли до британця, це зробив і його суперник.

Дрейпер втратив свідомість через сонячний удар. Після медичної допомоги тенісист підійнявся на власні ноги, але продовжити зустріч вже не зміг.

  • Раніше Дрейпер 6 разів ставав переможцем на турнірах ITF. У 2018 році зіграв у фіналі юніорського Вімблдону.
  • Кукушкін вийшов у наступне коло турніру, де на нього вже чекатиме поєдинок проти росіянина Аслана Карацева. Тенісисти вийдуть на корт у Маямі 27 березня.

Відеоогляд гри та моменту падіння Дрейпена

A reminder that tennis can be brutal

Not the way Britain’s Jack Draper wanted to end his first match on Tour.

Wishing him a speedy recovery #MiamiOpen pic.twitter.com/I5zCLVSrEo

— Tennis TV (@TennisTV)
March 25, 2021

  • Еліна Світоліна – єдина з українок, яка продовжує свою боротьбу на турнірі у Маямі. Одеситка у першому колі з труднощами здолала американку Шелбі Роджерс. Перша ракетка України програла у першому сеті, але зробила неймовірний камбек у грі.
  • У наступному турі Світоліна зіграє проти росіянки Єкатєріни Александрової. Еліна вийде на корт 27 березня.

Источник

Новости Украины