20 собачок із ЛКП «Лев» шукають господарів, — ФОТО

У Львівському КП “Лев” шукають господарів для 20 собачок. 

Підприємство продовжує шукати господарів для улюбленців. Станом на 20 січня жителів просять прихистити 20 неймовірних собак. Кореспондентка 032.ua пропонує познайомилися ближче із надійними друзями, отож публікує фото та коротку інформацію про них. Кожен із собачок потребує любові та вашої опіки.

На першому фото — 2-річний Кенді, якого знайшли на вулиці Шевченка. Це симпатична дівчинка, яка потребує багато обіймів і хороших слів. Друге фото — 1-річний Хортон, якого знайшли на вулиці Керченській. Він позитивний, лагідний, добродушний юнак.

На наступній світлині — 7-річна Нафка, яку знайшли у Винниках на вулиці Галицькій. Вона соціалізована, контактна, обожнює, коли її несуть на руках і глядять животик. Далі — 4-річна Герда, яку виловили на вулиці Науковій. Метис ротвейлера, невисока, худенька і лагідна собачка. Мала на собі ошийник. 

На п’ятій світлині — 11-місячний Пепсі, яку знайшли на Пимоненка. На початку перебування на підприємстві вона побоювалася людей, а тепер — любить і радіє увазі. Далі — 2-річний Айрус, якого виловили на вулиці Патона. Він дуже комунікабельний, мав ошийник. На наступному фото — 1-річна Лейла, що знайшли на вулиці Литвиненка. Любить поговорити, давати лапку. 

На восьмій світлині 10-річна Альма, що знайшли на вулиці Сяйво. Це маленька, тиха, зворушлива собачка. Має новоутворення в молочних пакетах, потребує нескладного лікування. Далі — 7-річний Білий, якого знайшли на вулиці Шевченка. Добрий, толковий, вгодований хлопчик. На десятому — 8-місячній Оріон, що знайшли у Брюховичах на вулиці Лісній. Це метис хаскі із неймовірними очима. 

Далі — 10-місячна Боня, яку знайшли на вулиці Пимоненка. Приємна дівчинка та дуже любить ніжності. Наступна — 4-річна Пальма. Вона добра кудлата дівчинка. Наступний — 4-річний Осіріс, якого знайшли на вулиці Під Голоском. Він викоханий хлопчик, абсолютно ручний, мав на собі два ошийника. 

11-місячна Піксі також чекає на господарів. Її виловили на вулиці Скромна. Це слухняна дівчинка, трішки боїться, але вчиться комунікувати, довіряти. Далі — 3-річний Дарк, якого виловили на вулиці Городоцькій. Метис бельгійської вівчарки. На наступній світлині — 10-річний Радіон, якого знайшли у Рясне-1 у районі базару. 

6-річна Сімба на наступному фото. Його виловили на вулиці Шевченка. Він добряк та дуже хоче знайти сім’ю. 5-річного Річа знайшли у Винниках на вулиці Жуковського. Він добрий, чуттєвий і дуже розумний пес. Далі — 10-місячний Доміно. Знайшли на вулиці Пимоненка. Дуже тягнеться до людей. 

На останній світлині — 4-річний Сем, якого знайшли на вулиці Лисеницькій. Вінхороший хлопчик, який замерзав на вулиці. Настраждався, має рану на мордочці. 

Зазначимо, ЛКП «Лев» працює щодня із 8:00 до 20:00 на вулиці Промисловій, 56 у Львові. Контактний телефон (068) 535-45-45.

Читайте також: Санта-Барбара, «Кінопалац» та озеро на Сихові: про найбільший спальний район Львова, — ФОТО

Источник

Новости Украины