27-річний молодик викрав автомобіль… | Новости Энергодара

6 січня близько 18:30 до чергової частини відділення поліції №1 Василівського районного управління поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця, що з гаражу на території тепличного господарства в селі Благовіщека  невідомий викрав  автомобіль ГАЗ «3302».

На місце події одразу виїхали слідчо-оперативна група та керівництво територіального підрозділу поліції. На розшук транспортного засобу було орієнтований особовий склад поліції.

Вже о 20-й годині під час відпрацювання прилеглої території у лісосмузі біля села Новодніпровка Василівського району співробітники кримінальної поліції виявили розшукуваний автомобіль, за кермом якого у стані алкогольного сп’яніння перебував 26-річний раніше судимий за корисливі злочини місцевий мешканець.

Встановлено, що 6 січня о 17 годині зловмисник шляхом пошкодження навісного замку проник до гаражу, розташованого на території  тепличного господарства в селі Благовіщека, звідки таємно вкрав ГАЗ «3302». Як пояснив правоохоронцям правопорушник, автівка односельця йому знадобилась для поїздки в сусіднє село.

Фігуранта  затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Транспортний засіб  вилучено та після проведення слідчих дій буде повернуто власнику.

Сьогодні, 7 січня  слідчим, за погодженням з окружною прокуратурою, затриманому повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст. 289  (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція інкримінованої зловмиснику статі передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

 

Источник

Новости Украины