6 книг із рецептами смаколиків, які стануть у нагоді на кухні

Фото: @alenaganzhela

Партнерський матеріал

Навіть якщо ви не дуже любите готувати, або у вас завжди бракує часу — ці книжки точно заохотять вас спробувати щось новеньке. Разом з найбільшою інтернет-книгарнею Yakaboo сайт 032.ua створив добірку книг відомих кулінарів. Охочі приготувати смаколики знайдуть 30-хвилинні страви від Джеймі Олівера, неймовірне печиво Дарії Цвєк, смаколики з дитинства Даші Малахової та ще багато «смачних» сторінок.

Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати

Зваблення їжі

На думку Євгена Клопотенка — відомого шеф-кухаря, блогера та телеведучого — щоб приготувати страву, після якої хочеться жити, не потрібно витрачати багато коштів та часу. І страви, які є у книзі, це доводять. До книжки входять 70 рецептів, поділених на сім розділів: сніданки, закуски та салати, перші страви, другі страви, страви для дітей, солодкі страви, варення. Також є є готові варіанти страв для особливих обідів та вечерь, яскраві фуд-фото та QR-коди, що ведуть на відеоверсію рецепта, для повного занурення в атмосферу. Долучайтесь до спілки гастроентузіастів!

Рецепти щастя. Щоденник східного кулінара

Рецепти щастя

Обережно, після прочитання цієї книги, може виникнути нестримне бажання поїхати до Стамбулу! Приготуйтесь відчути аромати спецій, ринків, затишних вуличок та маленьких культових закладів. Це не традиційна книжка з рецептами, а збірка оповідань, в які непомітно вплетені старі бабусині кулінарні записи, смачні спогади з азербайджанської кухні і нові історії стамбульських ресторанчиків та пекарень. У поєднанні з авторскими рецептами завжди йдуть людські історії та дрібка життєвої мудрості. Єдиний недолік цієї книги — відсутність фотографій, тож покладіться на свою уяву!

Моя кухня

Моя кухня

Пам’ятаєте програму “Картата потата” з простими та вишуканими рецептами від Даші Малахової? Тепер Даша Малахова запрошує до себе в гості та розповідає, як перетворити кухню на місце сили й відпочинку. У новій книзі вона ділиться своїми кулінарними секретами й родинними рецептами натуральних страв – смаколиками з дитинства, стравами для романтичних вечорів на двох чи гучних вечірок, найкращим з української кухні та розмаїттям страв для прихильників здорового харчування. 

Смачні страви за 30 хвилин від Джеймі

Смачні страви за 30 хвилин

Гасло знаменитого британського шеф-кухаря Джеймі Олівера — швидкість і якість! Кожне з 50-ти меню у цій книзі складене так, щоб ви не гаяли ні секунди, та приготували повноцінну вечерю з трьох страв приблизно за 30 хвилин. Те, що треба, для робочого тижня! Страви Джеймі Олівера ніколи не були дешевими, проте це не значить, що вам потрібно бігти за лобстером. А от придбати оливкову олію, замість рафінованої — так, адже Джеймі також відомий, як популяризатор здорового харчування у всьому світі. Для тих, у кого гарна англійська, є ще відеорецепти!

Чизкейк всередині. Складні й незвичайні торти — легко!

Чизкейк всередині

Створіть свою персональну історію під керівництвом блогера @vicky_bakery! Світлини чизкейків і десертів в цій книзі схожі на чарівні кулінарні листівки, які надихнуть кожного, хто візьметься до кондитерської справи. Авторка подає дуже багато цінної теоретичної інформації: як перерахувати кількість інгредієнтів, якщо ви хочете зробити торт меншого розміру, ніж описано в рецепті; які бувають бісквіти та креми, тонкощі їх приготування; перелік необхідного кухонного приладдя та інші знання, що допоможуть впоратись навіть тим, хто жодного разу не відчиняв духовку.

Солодке печиво

Солодке печиво

Рецепти кращої української кулінарки Дарії Цвек — настільна книга кожної господині в Західній Україні. Тільки уявіть, вона перевидавалася вже 9 разів! А колись її рецепти переписували від руки, переповідали та наклеювали в зошити. У Дарії настільки простий стиль викладення, що створюється враження, наче читаєш кулінарні записи матусі чи бабусі. Трішки попрактикуватись, і ви зможете не тільки приготувати пампухи, пляцки та штруделі, але й навчитесь вдало замінювати та комбінувати продукти, готувати “на око” та не боятись експериментів.

Читайте також: 9 модних трендів на сезон Осінь-2020, — ФОТО 

Источник

Новости Украины