“АФК” Кам’янського знову перемагає на чемпіонаті міста з футболу

У Кам’янському 20 червня на лівобережному стадіоні “Надія” відбулися вирішальні ігри Відкритого чемпіонату міста серед дітей 2013 року народження, повідомляє kamyanske.com.ua.

Грали одразу п’ять команд: “Надія”, тренера Івана Бєломицева, “Надія”, Дмитра Лоіка та Руслана Худжадзе, “Металург” Віктора Шевченко, “АФК”, Олега Іванова та “АФК”, Вадима Гринчака.

Ігри були запеклими, на стадіоні емоції просто зашкалювали: батьки вболівали за своїх дітей, тренери метушилися, намагаючись допомогти своїм командам.

Найзапеклішою видалася боротьба між командами “Металург” та “АФК”, Олега Іванова, адже це був вирішальний матч на визначення переможця. “Металург” відставав від свого суперника усього на 1 очко, тому команді “синіх” потрібна була беззаперечна перемога.

Та суперник – команда “АФК” – виявилася сильнішою. З перших хвилин вона проводили масовані атаки в бік воріт суперника. У результаті, розгромивши “Металург” у першому таймі з рахунком 2:0. Забили “смачні” голи Родіон Завгородній та Мирослав Фурман.

Другий тайм виявився ще жорсткішим. Команда Іванова не на жарт почала атакувати суперника. Мирослав ударом зльоту забив гарний третій гол, після чого ініціативу перехопив його колега Родіон, який пробив ще два голи, а потім Артем Караул забив ще й шостий гол.

Здавалося б у “Металурга” жодних шансів і гра закінчиться “в суху”. Але тут “зірочка”

команди Марія Бірюк з лівої ноги пробиває м’яч у нижній кут воріт, не залишаючи шансів воротарю “АФК”, та забиває перший, і, на жаль, єдиний гол.

На останіх хвилинах подопічний Іванова Родіон приніс до скарбнички своєї команди ще один, сьомий гол. Таким чином, рахунок, 7:1, на користь “АФК”. До речі, зірками команди в цій грі стали Мирослав, який забив два голи та Родіон, на рахунку якого аж чотири забитих м’ячі.

Тренер команди “АФК” Олег Іванов зазначив, що задоволений грою своїх підопічних.

– Нам була потрібна тільки перемога, і ми її вибороли, – сказав О.Іванов. – До цього ми перемогли на чемпіонаті міста з футболу серед дітей 2012 року народження. Тому тренуємося і перемагаємо далі. Дякуємо за організацію матча Федерацію футболу Кам’янського та управління молоді та спорту.

Також видовищними видалися ігри команд “Надії”, Бєломицева та “Надії”, Лоіка і Худжадзе. Другі “навішали” супернику аж 9 голів, при цьому не пропустивши жодного м’яча.

А от зустріч “Надії”, Бєломицева і “АФК”, Гринчака закінчилася нічиєю, ніхто з команд так і не зміг забити жодного м’яча.

Результати матчу:
“Надія”, Івана Бєломицева – “Надія”, Дмитра Лоіка та Руслана Худжадзе – 0:9,
“Металург”, Віктора Шевченко – “АФК”, Олега Іванова – 1:7,
“Надія”, Івана Бєломицева – “АФК”, Вадима Гринчака – 0:0.
Призові місця розподілилися наступним чином:
Команда “АФК”, Іванова стає чемпіоном і посідає 1 місце чемпіонату.
“Надія”, Лоіка та Худжадзе – 2 місце,
“Металург”, Шевченко – 3 місце.
Начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк розповів, що футбольні матчі серед дітей проводяться з квітня цього року.

– Протягом трьох місяців Федерація футболу Кам’янського, управління молоді та спорту проводять на базі ДЮФШ “Надія” та ДЮСШ №2 відкриті чемпіонати міста з футболу серед дітей по 5-ти віковим категоріям: 2008-2009 р.н., 2010-2011р.н., 2012 р.н., 2013 р.н., 2014-2015 р.н. Хлопці відіграли на високому рівні. Сподіваюся, що багато хто з них стануть майстрами футболу. Дякуємо нашим Збройним Силам України за те, що тримають свій фронт, а ми, спортсмени, тримаємо свій. Україна переможе, все буде добре!

Урочисте нагородження чемпіонів та призерів відбудеться 26 липня о 16:00 на Новій сцені театру на традиційному заході з підведення підсумків спортивної спільноти міста за ІІ квартал.

Джерело

Новости Украины