Аліна Анохіна: «Продовжую співати, розвиватися та пробувати себе у нових амплуа»


Керівниця відомого краматорського творчого колективу, Зразкового вокального ансамблю Melody Ганна Главчева дуже любить своїх вихованців, підтримує їх і продовжує спілкування з тими, хто вже обрав свій шлях у житті.

«Східний проєкт» з радістю підтримав проєкт Ганни Главчевої «Студентські роки випускників Melody в режимі воєнного часу». Він розповідає про творче життя учасників відомого краматорського колективу.


Аліна Анохіна, випускниця 2021 року, крім ансамбля «Melody», з відзнакою закінчила Мистецьку школу № 2 Краматорської міської ради, відділ сольного та хорового співу ( клас викладача Главчевої Г.). Зараз дівчина закінчує 2 курс Київського університету культури, кафедра «Івент, фешн і шоу бізнес», спеціальність «менеджмент шоу-бізнесу».

— Аліно, як складається доля твоєї авторської програми «Під прицілом»?

— Нажаль через війну кількість проєктів значно зменшилася і цю рубрику тимчасово припинили знімати та випускати, але я продовжую співати, розвиватися та пробувати себе у нових амплуа.

— У яких ще проєктах ти брала участь за період навчання в університеті?

— Влітку, під час вступної кампанії ми проводили багато заходів, присвячених Дню відкритих дверей, де я брала участь в організаційних моментах та виступала на сцені у якості співачки та ведучої. Восени перед посвятою першого курсу я спробувала себе у ролі актриси у рекламі для університету.

Також у нашому закладі проходив конкурс «Міс і Містер 2023», тематикою якого були комп’ютерні ігри. Це був досить масштабний проєкт для нашої кафедри, який готувався 3 місяці. В нас було безліч майстер-класів, тематичних фотосесій, тренінгів та занять. Я власноруч створила та кастомізувала костюми для своїх номерів та фотосесій.

— За ці два роки навчання ти вже змогла відчути всю красу своєї професії, як говорять, на практиці?

— Так. Я була менеджером благодійного концерту, присвяченого Дню Української армії та star-менеджером артистів ( Міла Нітіч, Тарас Петриненко, Андрій Хливнюк, Євген Галич, Солоха та ін.) Також я була присутня на зйомках у метро новорічного концерту на каналі 1+1, де виступали зірки української естради.

— У вільний час від навчання чим ще займаєшся?

— Працюю вокалісткою у Київському розважальному закладі.

— Бажаємо тобі нових вражень та успіхів!

 

Джерело

Новости Украины