Андрій Данилко продав унікальне авто, а гроші пожертвував реабілітаційному центру біля Львова (ФОТО)

Естрадний діяч, співак Андрій Данилко (більш відомий під псевдонімом Вєрки Сердючки) продав на аукціоні колекційний Rolls Royce 1974 року випуску, який колись належав легендарному артисту Фредді Меркʼюрі. Гроші співак пожертвував реабілітаційному центру поблизу Львова. Про це пише «Бабель»

На сторінці реабілітаційного центру Superhumans Center, куди Данилко віддасть отримані гроші повідомили, що машину придбали за $284 тисячі.

«Машину придбали за 250 тисяч фунтів стерлінгів, або $284 500, або 11 мільйонів гривень. Неймовірна сумма, дуже щедрий донейшн, суттєва підтримка для нашої клініки, і — суттєвий внесок у віру у світлих людей», — зазначили там.

Аукціон проводили на майданчику Sothebyʼs.

Rolls Royce 1974

За даними ICTV, Superhumans Center запрацює неподалік Львова на базі чинної лікарні. Розпочне роботу центр вже на початку 2023 року.

Додамо, що  1  листопада Андрій Данилко повідомив, що продає на аукціоні Sothebyʼs автомобіль Rolls-Royce Silver Shadow 1974 року випуску, на якому лідер гурту Queen Фредді Меркʼюрі їздив останні роки свого життя. За словами Данилка, колись він купив цей автомобіль, щоб подарувати його музею Queen або зробити частиною експозиції в Україні, але війна внесла свої корективи.

Раніше повідомлялося, що у Львові Вєрка Сердючка співала російською пісні

 

 

 

Джерело

Новости Украины