Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку розбагатіють в січні

В період коронавірусної пандемії питання доходів постає особливо гостро. Січень, який традиційно минає у святкових клопотах та більше приносить українським родинам витрати, все ж може стати фінансово доволі успішним для представників кількох знаків Зодіаку. Кому саме? Читайте у матеріалі «ТСН». 

Телець (21.04 — 21.05)

Тельцям протягом місяця рекомендується якомога менше витрачати і якомога більше працювати, тоді в останню декаду місяця вони зможуть розраховувати на серйозні фінансові надходження. Головне, не відмовлятися ні від яких завдань, що даватиме начальство, і від жодних підробітків, які запропонують збоку. У першому випадку є ймовірність підвищення заробітної плати, у другому — отримання солідної доплати до основної платні. У будь-якому разі у програші представники знака не залишаться.

Близнята (22.05 — 21.06)

Близнята будуть цілком задоволені своїм матеріальним становищем протягом усього місяця, що дозволить їм непогано почуватися і під час свят, і пізніше — протягом обіцяного карантину, коли вони нічого не втратять через те, що тимчасово не працюватимуть. Втім, розумна частка економії їм не завадить: зірки застерігають представників знака від безглуздих витрат. Перш ніж щось придбати, їм обов’язково потрібно подумати, обійдуться вони без цієї речі чи ні. За позитивної відповіді краще поспішити з магазину, в іншому разі згодом доведеться пошкодувати про викинуті гроші.

Лев (23.07 — 21.08)

У Левів поліпшення матеріального становища буде пов’язано з просуванням по кар’єрних сходах. На відміну від представників інших знаків, нестачі в роботі вони відчувати не будуть, тому зможуть показати себе та свої здібності з кращого боку. Не дивно, що начальство оцінить їхню роботу гідно й, оскільки воно давно подумувало про те, щоб підвищити Левів на посаді, зараз вирішить, що настав час довірити їм нову — відповідальну — ділянку роботи. Зрозуміло, цій посади відповідатиме і вища зарплата.

Терези (24.09 — 23.10)

Терези зможуть значно зміцнити своє матеріальне становище за рахунок досягнень минулого. Несподівано для них почнуть приносити дохід ті справи та проєкти, які були здійснені за деякий час до цього, а їхній результат здавався марною працею. Але, як відомо, все, що колись було зроблено, рано чи пізно принесе результат, і з представниками знака відбудеться саме така історія. До того ж результати перевершать усі сподівання, тому вони зможуть ні в чому собі не відмовляти — ані в святкові дні, ані після їхнього закінчення.

Источник

Новости Украины