Австралійські тюнери прокачали Nissan Patrol

Австралійська тюнінгова компанія Premcar представила своє останнє дітище — Nissan Patrol Warrior. Для підвищення позашляхових можливостей доробку майстрів зазнали підвіска, кузов та ходова частина.

Про це повідомляє пресслужба виробника. Тюнінгова компанія Premcar із Мельбурна багато років займається доопрацюванням продукції компанії Nissan. Ще одне творіння майстрів — всюдихід Patrol Warrior. Новинку серйозно доопрацювали, щоби підвищити прохідність на суворому австралійському бездоріжжі.

У 2019 році компанія представила модернізований пікап Nissan Navara N-Trek Warrior, а двома роками показали ще суворіший варіант — Navara Pro-4X Warrior. Автомобілі були добре прийняті покупцями. Тепер настав час для моделі Patrol.

Насамперед фахівці компанії збільшили дорожній просвіт на 50 мм завдяки встановленню нових пружин та амортизаторів. Колію розширили на 40 мм, щоб забезпечити стабільність. За словами авторів, нова геометрія дозволила покращити артикуляцію підвіски.

Зовні новинка відрізняється тонованою решіткою радіатора, чорними корпусами дзеркал, розширювачами колісних арок та новими бамперами. Силовий агрегат знизу оберігає від пошкоджень сталева захисна панель, забарвлена яскраво-червоним кольором. Крім того, для новинки підготували комплект 18-дюймових дисків із позашляховими шинами розмірністю 34,4 дюйма.

У рух всюдихід наводить 5,6-літровий атмосферний V8. Здвоєні патрубки нової вихлопної системи розташовані з обох боків за передніми арками. Для оздоблення салону використовується шкіра та алькантара, а також декоративні вставки з дерева та чорного глянцю. Patrol Warrior очікується у місцевих дилерів найближчим часом. Ціни стануть відомими ближче до початку продажу.

Як повідомляв раніше OBOZREVATEL, в Україні стартували продажі нового Nissan X-Trail.

Джерело

Новости Украины