Баскетболіст відправив у нокаут суперника ударом ліктя в голову

Даріуш Лавринович
/ БК «Аротен»

Литовський центровий Даріуш Лавринович під час поєдинку Літньої ліги вдарив суперника ліктем у голову. Наскільки серйозно баскетболіст буде оштрафований і дискваліфікований наразі невідомо.

У матчі «Аротен» зустрічався із ВДУ. Наприкінці зустрічі Лавринович програв боротьбу під кільцем Друнгілюсу, не втримавши емоцій зарядив супернику ліктем в обличчя, повідомляє Sportando.

Оце так: Баскетболіст дивом ухилився від камери, яка мало не розбила йому голову під час матчу НБА: відео

Удар в обличчя

Арбітр одразу видалив гравця з майданчика. Після матчу Лавринович визнав свою провину та щиро вибачився. Він готовий понести суворе покарання.

Наступний матч литовський баскетболіст у будь-якому випадку пропустить. Цей матч може стати для його команди вирішальним у боротьбі за вихід у півфінал.

Яку дискваліфікацію отримав Даріуш наразі невідомо.

Момент удару від Лавриновича дивіться відео:

Що відомо про Лавриновича

  • Виступав за декілька литовських, російських клубів. Також провів сезони в Англії, Іспанії, Туреччині та Італії.
  • Також баскетболіст залишив слід в українському чемпіонаті. У сезоні 2013/14 виступав за «Будівельник». З ним став чемпіоном та завоював Кубок України. Також допоміг команді здобути історичну першу перемогу у матчі Євроліги.
  • У складі збірної Литви Даріуш ставав дворазовим срібним призером чемпіонатів Європи та півфіналістом Олімпіади 2008 у Пекіні.
  • Баскетболіст відомий своїм вибуховим характером. У жовтні 1998 року Даріуш, його брат Кшиштоф та їхній двоюрідний брат зґвалтували 17-річну дівчину. 25 червня 1999 року суд засудив близнюків до п’яти років, а третього учасника — до шести років ув’язнення.

Источник

Новости Украины