Баварія похизувалась шаленою колекцією нагород Левандовського: фото

Роберт Левандовський
/ GETTY IMAGES

Німецька Баварія вирішила похизуватись здобутками головного форварда команди Роберта Левандовського. Поляк цього року став справжнім лідером атаки, а й всього сучасного футболу.

Офіційна сторінка мюнхенської Баварії у твіттері опублікувало фото з усіма здобутками польського форварда, які він завоював у 2020 році.

Варто прочитати Роналду відповів на питання про завершення кар’єри та головну мрію

Форвард лежить у ліжку у компанії трофеїв та особистих нагород.

Що здобув Левандовський у 2020 році?

2020-й рік став одним із найуспішніших у історії клубу. Баварія на чолі з Робертом Левандовським здобули всі можливі трофеї – чемпіонат і Кубок Німеччини та Лігу чемпіонів. У новому сезоні Баварія вже виграла Суперкубок УЄФА та Суперкубок Німеччини. Також поляк став найкращим голеадором Ліги чемпіонів, у його активі 15 голів.

Guten Morgen! @lewy_official #TheBest#FCBayern #MiaSanMia pic.twitter.com/Cb6b7Tr89R

— FC Bayern München (@FCBayern)
December 31, 2020

  • Роберт виступає за Баварію з 2014-го року, перейшовши зі складу прямого конкурента Бундесліги Боруссії (Д). У 2015 році встановив унікальний рекорд за забитими голами у провідному чемпіонаті Європи – 5 результативних ударів за 9 хвилин у ворота Вольфсбурга.
  • Левандовський став найкращим футболістом за версією ФІФА. Польський футболіст залишив за спиною зіркових Кріштіану Роналду та Ліонеля Мессі.
  • З початку сезону 2019/20 Левандовський забив 73 голи за 64 матчі.

Источник

Новости Украины