Бій Берінчика з Наваррете відбудеться 18 травня у Сан-Дієго

Бій Берінчика з Наваррете відбудеться 18 травня у Сан-Дієго

Денис Беринчик, фото — Getty Images

Стала відома дата поєдинку між чемпіоном WBO International у легкій вазі Денисом Берінчиком (18-0, 9 КО) та мексиканцем Еммануелем Наваррете (38-2, 31 КО) за вакантний пояс чемпіона WBO у легкій вазі. Бій відбудеться 18 травня 2024 року у Сан-Дієго (США).

Нагадаємо, Всесвітня боксерська організація санкціонувала цей поєдинок наприкінці січня.

29-річний Наваррете у листопаді 2023-го у листопаді завершив внічию поєдинок із бразильцем Робсоном Консейсао та зберіг свій титул WBO у другій напівлегкій вазі.

За словами промоутера Боба Арума, через те, що Еммануель віддав перевагу титульному бою проти Берінчика, завершив професійну кар’єру чемпіон WBC у легкій вазі Шакур Стівенсон, який розраховував битися з мексиканцем у своїй ваговій категорії.

У січні 35-річний Берінчик заявляв, що чекає на офіційне підтвердження від промоутерів свого чемпіонського бою. Він називав три можливі локації проведення майбутнього поєдинку: Велика Британія, США та Саудівська Аравія.

Свій останній бій українець провів у серпні проти шведа Ентоні Йігіта. Берінчик переміг одноголосним рішенням суддів та захистив титул WBO International, яким володіє з 2018 року.

Бій Наваррете – Берінчик відбудеться того ж дня, що й поєдинок між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті. Цей івент, який переносився кілька разів з вини британського боксера, 18 травня прийме саудівський Ер-Ріяд.

Тижнем раніше, 12 травня, свій бій проведе ще один українець Василь Ломаченко. Його суперником у сутичці за вакантний пояс IBF у легкій вазі стане австралієць Джордж Камбосос.

Джерело

Новости Украины