Бій Богачук – Фундора не відбудеться. Себастьян замінить травмованого Турмана у поєдинку з Тімом Цзю

Бій Богачук – Фундора не відбудеться. Себастьян замінить травмованого Турмана у поєдинку з Тімом Цзю

Себастьян Фундора и Сергей Богачук, fightnews.com

Американський боксер Кіт Турман (30-1, 22 КО) отримав травму і змушений пропустити поєдинок проти австралійця Тіма Цзю (24-0, 17 КО) за титул WBO у першій середній вазі. Організатори оперативно знайшли Кіту заміну в особі Себастьяна Фундори (20-1-1, 13 КО).

Спочатку поєдинок Турман – Цзю мав стати хедлайнером івенту Premier Boxing Champions, в андеркарді якого також було заплановано бій Фундори проти українця Сергія Богачука (23-1, 23 КО) за звання чемпіона WBC у першій середній вазі. Цей поєдинок був офіційно призначений Світовою боксерською радою (WBC) у листопаді минулого року. Українець назвав майбутній бій «поєдинком всього свого життя».

Тепер Фундора через форс-мажорні обставини став учасником центрального бою вечора. При цьому Богачук залишився без суперника.

Більше того: чиновники, за словами президента WBC Маурісіо Сулеймана, ведуть роботу над тим, щоб оголосити бій Цзю – Фундора єдиним титульним боєм, на кону якого стоятимуть пояси і WBO, і WBC.

Також організатори вирішують долю Богачука в андеркарді майбутнього вечора боксу. Можливо, 28-річному українцю зможуть знайти суперника, але титульним цей бій навряд чи буде.

Богачук володіє титулом WBC Continental Americas і посідає друге місце в рейтингу WBC. Фундора – колишній тимчасовий чемпіон WBC, у рейтингу він йде на 3-й позиції.

Джерело

Новости Украины