Бій між Усиком і Ф’юрі офіційно скасовано

Бій між Усиком і Ф’юрі офіційно скасовано

Тайсон Фьюри и Александр Усик, фото — Getty Images

Об’єднавчий бій між чемпіоном світу в суперважкій вазі за версіями WBA/WBO/IBF/IBO Олександра Усиком та чемпіоном світу WBС Тайсоном Ф’юрі офіційно скасовано, про що повідомив промоутер Френк Воррен.

Поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу планували провести 29 квітня на стадіоні Вемблі. WBA встановила крайній термін для отримання підписаного контракту на бій Усик – Ф’юрі до 1 квітня.

Менеджер Олександра Егіс Клімас заявив, що команда Циганського короля вимагала дуже багато, незалежно від того, наскільки Усик йшов на компроміс.

Зазначимо, що Олександр прийняв пропозицію Ф’юрі щодо розподілу гонорару 70/30 з умовою, що британець одразу після бою пожертвує один мільйон фунтів України. Також повідомлялося, що Циганський король запропонував українцю не включати до контракту пункту про реванш.

Промоутер Олександр Красюк повідомив, що Усик розпочне переговори про свій наступний бій у ці вихідні. Українець готуватиметься до захисту титулів за однією з версій, що відбудеться у червні або липні.

Усик вже закрив свій тренувальний табір і має намір зібрати команду для іншого опонента. Своє бажання побитися з Олександром уже висловив Деонтей Вайлдер.

Джерело

Новости Украины