Білий дім ще не знає, хто стоїть за «зливом» секретних документів, — Кірбі

Белый дом еще не знает, кто стоит за "сливом" секретных документов, - Кирби

У Білому домі все ще не знають, хто може бути причетним до "зливу" секретних військових документів. Перевірка ще триває.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву координатора Ради нацбезпеки США Джона Кірбі на брифінгу в Білому домі.

"Ми не знаємо, що в цих документах, ми не знаємо, хто несе відповідальність за це, і ми не знаємо, чи є у тих, хто це зробив, більше документів, які вони хочуть опублікувати. Ми стежимо за ситуацією настільки уважно, наскільки це можливо. Але правда в тому, що у нас зараз немає інформації", — розповів Кірбі.

За його словами, деякі з документів однозначно є підробленими. Але він не уточнив про які саме йде мова і скільки з них є дійсними. Також Кірбі зазначив, що перевірка триває і додав, що президент США знає про інцидент.

"Президент був проінформований, його вперше поінформували наприкінці минулого тижня, коли ми всі дізналися, що там є якісь документи. Він був поінформований і підтримував контакт з представниками національної безпеки протягом усіх вихідних", — повідомив Кірбі.

 

Джерело

Новости Украины