Бити з любов’ю: Усик знявся у фільмі Оксани Марченко «Паломниця»

Олександр Усик та Оксана Марченко
/ Скріншот

Український боксер Олександр Усик взяв участь в зйомках фільму Оксани Марченко «Паломниця». Боксер з’явився в першій серії фільму, який присвячений Києво-Печерській Лаврі.

Джерело:

ютуб-канал Оксани Марченко

Нагадаємо, багатосерійний фільм присвячений церкві Московського патріархату. Його виробництво благословив предстоятель РПЦ в Україні митрополит Онуфрій.

Дивіться також Чекаю тебе на НСК «Олімпійський» у Києві, – Усик звернувся до Джойса

Усик розповів Оксані Марченко про свій шлях до Бога, а також про божу підтримку церкви в боксі. За словами Олександра, він б’є суперників у ринзі з любов’ю, а його рушійною силою є не гроші, а досягнення цілей.

У мене немає агресії до жодного опонента. У мене немає такого, що хочу зробити йому боляче, такого немає. Перед кожним поєдинком я молюся не тільки про те, щоб Всевишній допоміг мені вийти своїми ногами з рингу, але і моєму опонентові. Всевишній дав створити цей вид спорту, але він не сказав, «Будь агресивним, або бий його сильно і ненавидь його». Ні. Можна ж з любов’ю бити,
– зазначив Олександр.

Перед кожними змаганнями наш боксер молиться і дотримується посту.

«Якось я не послухався духовного наставника. Намагався тримати пост і тренуватися при цьому. І через два тижні мене фізично вибило. Я подзвонив наставнику, а він каже: в телефоні лазиш в пост? Відповідаю – так. Знову запитує: розмовляєш ввечері з компаніями? Розмовляю. Він мені каже – ти краще з’їж шматочок м’яса, але не розмовляй в натовпі. Краще почитай Священне писання», – розповів Усик.

Фільм Оксани Марченко «Паломниця»: дивіться відео

Що відомо про Марченко та фільм

На даний момент вийшла тільки перша частина фільму. Чи буде Усик фігурувати в наступних серіях – невідомо.

Оксана Марченко – українська телеведуча, дружина лідера партії ОТЗЖ Віктора Медведчука.

19 лютого 2021 року РНБО наклав на Марченко та її чоловіка санкції в зв’язку з розслідуванням за статтею «Фінансування тероризму».

Источник

Новости Украины