Благодійний фонд «Надія» надав допомогу лікарням Херсону. ФОТО

Медичні установи Херсонщини отримали якісні американські медикаменти.

«Лікарні Херсона надають допомогу не лише населенню деокупованих територій, але і пораненим захисникам України. Вони впевнено тримають медичний фронт попри постійні обстріли та небезпеку. І надалі ми приділятимемо велику увагу потребам медичних закладів, аби спільними зусиллями перемогти ворога!», – розповів Валерій Дубіль, який особисто приїхав до Херсону аби зустрітися з медиками.

Зусиллями Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія» та ВЦ «Петро і Мазепа», а також при співпраці з «Благодійним фондом Віталія Данілова» та «Благодійним фондом Дениса Парамонова» медикам доставили ортопедичне обладнання, хірургічне та лабораторне приладдя, велику кількість витратних матеріалів – бинти, одноразові халати та пелюшки, діабетичні шприци та голки, ходунки та інвалідні крісла.

Чергове постачання необхідних медичних матеріалів та обладнання до трьох лікарень Херсона стало можливим завдяки співпраці фонду «Надія» з благодійними організаціями США – «ELTECH TRUST, U.S. — Ukraine Foundation»,  «AURA American Ukrainian Relief Associations» та «REVIVAL FOUNDATION WASHINGTON DC».

Источник

Новости Украины