Благодійні ініціативи Pin-Up Ukraine: співпраця з Лігою життя

Pin-Up Ukraine  дбає не тільки про азартні ігри, але й про футбольні матчі з метою благодійності та допомоги. Для цього, український офіс компанії зосереджується на благодійних ініціативах, пов’язаних зі спортом та продовжує сплачувати Пін Ап податки. Один з таких заходів — благодійний футбольний матч у Одесі. Це не просто спосіб привернути увагу до спорту, але й допомогти тим, хто постраждав внаслідок війни Росії проти України. Адже спорт є символом здорового способу життя.

Таким чином, Pin-Up Ukraine прагне допомогти людям, підтримуючи благодійні ініціативи, пов’язані зі спортом, в тому числі футболом, який є одним з найпопулярніших видів спорту. Попри все компанія також вчасно сплачує всі Пін Ап податки.

Pin-Up Ukraine: благодійні ініціативи та футбольний матч у Одесі

Після нападу на Pin Up казино, компанія вкладає багато зусиль для допомоги людям, що постраждали від російської агресії. Крім створення благодійного фонду та гуманітарних проєктів, Pin Up відкриває гуманітарний штаб для допомоги внутрішньо переміщеним особам. Компанія також співпрацює з медичними закладами в різних регіонах України, таких як Миколаївщина, Київщина та Харківщина. Pin Up також підтримує ініціативи щодо відправки українських дітей з Бучі та Ірпеня до Європи. Крім того, компанія стала партнером благодійного футбольного матчу, який відбувся у Одесі.

Футбольний матч був проведений на стадіоні Чорноморець у Одесі та зібрав зірок футбольного світу та українського шоу-бізнесу. Серед учасників були Влад Ващук, Віктор Вацко, Володимир Шумко, Юрій Ткач та Антон Вельбой (Wellboy). Благодійний футбольний матч привернув увагу не тільки любителів футболу, але й людей, що долучилися до благодійного проєкту зі збору коштів для допомоги ЗСУ та постраждалим від війни, так як вони є прихильниками співака Wellboy або гумору Юрія Ткача.

Організатори благодійного футбольного матчу

Організаторами благодійного футбольного матчу стала громадська організація Ліга життя. Після того, як Російська Федерація атакувала територію України, Ліга життя оголосила про збір коштів під час футбольного матчу, щоб допомогти Збройним силам України та Тимчасово Окупованим Територіям, оскільки запитів на закупівлю автомобілів та іншого обладнання є дуже багато. Ліга життя займається збором та розподілом зібраних коштів.

Pin Up ліцензія є однією з причин їх популярності в Україні та по всьому світу. У 2022 році компанія перерахувала понад 23 мільйони гривень до бюджету країни як ліцензійний збір. Крім цього, Пін Ап податки склали понад 170 мільйонів гривень у 2022 році.

До ініціативи долучилися також стадіон Чорноморець, де відбувся матч, Українська асоціація футболу та Improv Live Show. За словами COO PIN-UP Ukraine Ігора Зотька, після закінчення війни українські футболісти матимуть можливість грати під мирним небом. Вони гратимуть заради життя.

Новости Украины