Близько 100 тисяч чернігівців долучилися до акції Чернігівського хлібокомбінату №2 «50 копійок на ЗСУ»

Кожного дня вся Україна допомагає чоловікам та жінкам, які захищають країну. «Донатити» стало буденною звичною для більшості населення. У Чернігові проходить безліч акцій та флешмобів на підтримку ЗСУ. Сьогодні допомагати армії – обов’язок кожного українця. Навіть діти намагаються зібрати гроші для тих, хто захищає нас.

Нещодавно завершилася акція Чернігівського хлібокомбінату №2 «50 копійок на ЗСУ». З продажу кожного батону вони відкладали 50 копійок на потреби армії. Загалом вийшло зібрати 50 000 гривень. Цю акцію підтримало близько 100 000 чернігівців.

Журналісти Високого Валу поспілкувалися з директоркою ТОВ "Чернігівський хлібокомбінат №2" Ольгою Заїкою.

Чому Ви вирішили робити акцію саме з батоном?

Рішення приймалося колективно. Треба було обрати один з видів хліба, який є популярним. Всі висловили свою думку та зійшлися на тому, що саме батон буде залучений в акції. Саме за цього виробу людям не вистачало під час бойових дій. Кожного дня більшість містян купують батони для своєї родини, тож ця акція допомогла поєднати відразу дві справи. На кожному акційному батоні була наліпка.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ЧЕРНІГІВСЬКОМУ ХЛІБОКОМБІНАТІ ЗАРАЗ ВИРОБЛЯЮТЬ МАЙЖЕ ВЕСЬ АСОРТИМЕНТ, ЯКИЙ БУВ ДО БОЙОВИХ ДІЙ

 

Скільки тривала акція?

Акція тривала місяць. Саме за цей період нам вдалося зібрати таку суму.

Чи змінювалася ціна на батон протягом акції?

Ми не змінювали ціну принципово щоб залучити більше споживачів та підтримати не тільки армію, а й місцевого виробника. По суті, ми віддали частину свого прибутку.

Чи знали Ви кому будете переказувати зібрані кошти?

Коли у нас вийшла сума 50000 гривень ми зрозуміли, що можемо допомогти волонтерам закрити важливий збір. 4 серпня музикант Ігор Хонін організовував благодійний вечір для збору коштів на квадрокоптер для Чернігівської 66-ї бригади. Зараз на передовій цей квадрокоптер дуже потрібний хлопцям тож не можна було гаяти часу. Уже зовсім скоро його буде доставлено на місце призначення. Ця акція приклад того, що навіть 50 копійок можуть відіграти важливу роль, маленькими кроками, разом ми можемо робити важливі речі. Ми всі вкотре впевнилися в тому, що сила в нашій єдності.

Чи плануєте ви ще проводити акції?

На жаль, війна не закінчилася, ми плануємо організовувати подібні акції, слідкуйте за нашими соц. мережами https://www.facebook.com/ChernigivHlib/

 

Источник

Новости Украины