Близькосхідні спонсори пропонують 400 мільйонів доларів за боксерський вечір з двома боями Усик — Ф’юрі та Джошуа — Вайлдер

Близькосхідні спонсори пропонують 400 мільйонів доларів за боксерський вечір з двома боями Усик — Ф’юрі та Джошуа — Вайлдер

Тайсон Фьюри и Александр Усик, фото — Getty Images

Промоутер Едді Гірн заявив, що спонсори з Близького Сходу планують організувати великий боксерський вечір, під час якого відбудуться поєдинки володаря титулів WBA/WBO/IBF/IBO Олександра Усика з чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі, а також бій двох екс-чемпіонів світу Ентоні Джошуа і Деонтея Вайлдера.

Івент розраховують провести у грудні. За словами Гірна, угода може принести боксерам до 400 мільйонів доларів, якщо вечір із двома топ-поєдинками вдасться організувати.

Читайте також: Гірн – про наступного суперника Джошуа: Є чудовий варіант – Вайлдер

Нагадаємо, Усик мав провести об’єднавчий бій за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті з Тайсоном Ф’юрі 29 квітня на лондонському стадіоні Вемблі. Проте представники українця заявили, що вийшли з переговорного процесу. За словами менеджера Усика — Егіса Клімаса, команда Ф’юрі вимагала занадто багато, незалежно від того, наскільки Усик йшов на компроміс.

WBA зобов’язала Усика провести захист титулу проти Даніеля Дюбуа і призначила 30-денний термін для узгодження деталей бою. Усик повідомляв, що планує провести поєдинок із британцем наприкінці літа.

Джерело

Новости Украины