Богачук домовився про бій з Верджилом Ортісом

Богачук домовився про бій з Верджилом Ортісом

Сергей Богачук, фото — Getty Images

Тимчасовий чемпіон за версією WBC у першій середній вазі Сергій Богачук домовився про бій з володарем поясу WBO International у напівсередній вазі Верджилом Ортісом.

Українець замінить колишнього чемпіона світу Тіма Цзю, який мав битися з американцем у Лос-Анджелесі 3 серпня. При цьому під питанням залишається дата івенту.

“Отже, ми в принципі погодилися битися з Верджилом. Я знаю, що зі сторони Ортіса дали згоду його менеджер Рік Міріджіан і компанія Golden Boy”.

“Узгодження дати бою, мені здається, стало перешкодою через людей, які насправді керують усім, і саудівців. Тому я не впевнений у статусі цього питання, але обидві сторони безперечно погодилися. Якщо бій не відбудеться на цьому шоу, я думаю, ми знайдемо інший івент, щоб його провести”.

“Коли Тім Цзю вирішив, що він не зможе битися на цьому шоу, а Golden Boy шукав іншого суперника, Сергій був очевидним вибором. Його тренує Менні Роблес тут, у Лос-Анджелесі, і Ортіс тренується з Робертом Гарсією також у цьому місті. Це, на мою думку, навіть краще, ніж бій з Тімом Цзю”.

Нагадаємо, Цзю відмовився від бою з Ортісом за порадою свого лікаря. Австралієць не встигне відновитися до поєдинку від травм та розсічень, які отримав у бою із Себастьяном Фундорою.

Богачук впевнено переміг американця Браяна Мендосу у бою, який пройшов наприкінці березня у Лас-Вегасі. За підсумками 12-ти раундів усі судді віддали перемогу Богачуку – 118-110, 117-111 та 117-111.

Верджил Ортіс в останньому бою переміг Томаса Дюлорме із Пуерто-Рико. Американець усі свої поєдинки виграв достроково.

Джерело

Новости Украины